Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Sjæl

Åndelig efterfølger til Inderst inde Læs mere
Animation
Kan streames på
Rakuten TV SF Anytime Blockbuster Disney+

Animationsfilmen 'Sjæl' er en ny original historie fra Pixar.

Joe Gardner underviser et skoleband, og han har altid drømt om at kunne leve af at fremføre sin musik. Så da han får tilbuddet om at spille i byens bedste jazzklub, er det en chance for livet.

Men da han i begejstring træder ned i en kloak, ender han uforudset i en helt anden verden, The Great Beyond, hvor nye sjæle får deres personligheder, særheder og interesser, før de sendes til Jorden.

Joe, nu i sjæleform, forsøger at vende tilbage til sit liv, og det kan han måske ved at slå sig sammen med en sjæl ved navn 22, der aldrig har set lyset ved menneskeheden. Begge kommer til at stå i livsændrende situationer, mens Joe forsøger at vise de smukke sider ved Jorden.

'Sjæl' skrives og instrueres af manden bag de to Oscar-vindende Disney-film Op og Inderst Inde, og den nye film ser ud til blive en åndelig efterfølger til sidstnævnte.

'Sjæl' får ikke dansk biografpremiere.

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.