Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Marianne & Leonard: Words of Love

Leonard Cohens muse Læs mere
2019
Dokumentar
102 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Grand Hjemmebio

Dokumentarfilmen 'Marianne & Leonard: Words of Love' handler om musikeren Leonard Cohen og hans norske muse Marianne Ihlen, som mødte hinanden på en græsk klippeø i starten af 1960'erne.

Den unge Cohen kæmper på dette tidspunkt med sine forfatterdrømme, og Marianne kæmper med et forlist ægteskab alene med sin lille søn.

Leonard Cohen og Marianne Ihlen indleder et kærlighedsforhold omgærdet af mystik, men som følger dem hele livet. Snart skifter Cohen spor og bliver sanger, hvilket fører til udødelige sange som 'So Long, Marianne' og 'Bird on a Wire'.

'Marianne & Leonard' er instrueret af veteranen Nick Broomfield (Whitney: Can I Be Me), der gennem gamle filmklip og interviews skildrer en smuk og følsom kærlighedshistorie, der samtidig bliver enormt betydende for en af musikhistoriens største sangskrivere.

Cohen døde i 2016 efter en lang musikkarriere med albums som 'Songs of Leonard Cohen', 'I'm Your Man' og svanesangen 'I Want it Darker'.

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.