Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Howards End (1992)

Repremiere på Ivorys storværk Læs mere
2019
Drama
142 min
Kan streames på
SF Anytime HBO Max Blockbuster iTunes

Det romantiske drama 'Howards End' foregår i 1910'ernes London, hvor de tre Schlegel-søskende Margaret, Helen og Tibby lever fint og godt, men ikke ligefrem i sus og dus.

Søskendeflokken bliver venner med den rige familie Wilcox, og på dødslejet testamenterer den gamle fru Wilcox sommerhuset Howards End til den ældste søster, Margaret. Men Margaret hører aldrig om sin arv, da Wilcox-familien negligerer Fru Wilcox' sidste vilje.

År senere opstår en romantisk alliance mellem Margaret og Wilcox's enkemand, men netop som Howard's End er ved at havne i de retmæssige hænder, kaster den letsindige og passionerede lillesøster Helen sig ud i en skandaløs affære. 

'Howards End' er en moderne klassiker indenfor det romantiske periodedrama i stil med Værelse med udsigt, The Remains of the Day og 'Wings of the Dove'.

Filmen er baseret på E.M. Forsters romanværk, modtog ni Oscar-nomineringer og vandt de tre - bl.a. til Emma Thompson for bedste kvindelige hovedrolle. Rollelisten står bl.a. også Anthony Hopkins, Helena Bonham Carter og Vanessa Redgrave.

Filmen vises nu i en restaureret 25-årigs jubilæums-version i 4K.

Rating star
5.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.