Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Den Gyldne Handske

Blodigt seriemordergys Læs mere
2019
Krimi
115 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes SF Anytime Grand Hjemmebio

Filmen ’Den Gyldne Handske’ handler om den ensomme og forskruede seriemorder Fritz Honka. Han bor i en snusket del af Hamburg i 1970erne, hvor han har sin gang på det beskidte værtshus ’Den Gyldne Handske’.

Det er dog ikke kun tømmermænd, Fritz Honka slæber med sig hjem, men også sagesløse kvinder. De ender ofte som parterede ofre i hans ildelugtende lejlighed, hvor han også gemmer de blodige lemmer.

Seriemorderfilmen er bestemt ikke for folk med sarte nerver, da det er en i særdeleshed både brutal, ulækker og depraveret film, der dog også har en snert af både grotesk og sort humor midt i grusomhederne.

’Den Gyldne Handske’ er baseret på den virkelige seriemorder Fritz Honka, der fra 1970 til 1975 spredte skræk og rædsel i sit nabolag.

Den prisbelønnede instruktør Fatih Akin har tidligere stået bag roste film som Mod muren og Ud af intet. (copyright: kino.dk)

Rating star
5.3
/6
Brugerne
Rating star
2.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere krimier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.