Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Last Duel

Scott instruerer Affleck og Damon Læs mere
2021
Drama
152 min
Kan streames på
Disney+ SF Anytime Rakuten TV Blockbuster
Middelalderdramaet 'The Last Duel' handler om to ridderes stridighed om retfærdighed og ære og har bl.a. Matt Damon, Adam Driver og Jodie Comer på rollelisten.
 
Vi er i 1300-tallets Frankrig, hvor ridderne Jean de Carrouges og Jacques LeGris ofte har befundet sig på slagmarken side om side. Hver især har de dog forskellige forhold til greven Pierre d'Alençon, hvilket har store konsekvenser for deres plads ved hoffet og venskabet imellem dem.
 
Da de Carrouges' hustru, Marguerite, beskylder LeGris for at have voldtaget hende, når de to kamphaner bristepunktet og Kong Charles den 6. vurderer, at stridigheden skal afgøres med en tvekamp.
 
'The Last Duel' er et episk periodedrama med både voldsomme scener fra slagmarken og personlige intriger i kulissen, mens historien udspiller sig fra tre forskellige synsvinkler.
 
Bag filmens manuskript står den Oscar-nominerede Nicole Holofcener sammen med Ben Affleck og Matt Damon, der også skrev det Oscar-vindende manuskript til Good Will Hunting, mens Gladiator-instruktøren Ridley Scott står bag kameraet. (copyright: kino.dk)
 
Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.