Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Proxima

1-årig mission i det ydre rum Læs mere
2020
Action
107 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Grand Hjemmebio Blockbuster

Filmen ’Proxima’ handler om astronauten Sarah Loreau, der skal på en mission ud i rummet, som strækker sig over et helt år.

Det er ikke kun de hårde forberedelser, som går forud for turen til Den Internationale Rumstation, der er en udfordring for hende. Hun må nemlig også forlade sin lille datter, når først hun letter fra Jordens overflade.

Sarah er desuden den eneste mor, som skal med på missionen, hvor ikke alle de mandlige kollegaer ser hende helt som deres ligemand.

’Proxima’ er på den måde en film, der kredser om temaer som moderskab og familie, videre til spillet mellem mand og kvinde samt passion og det at gå efter drømmen - selvom man må give afkald på nogle vigtige ting i livet.

I hovedrollen som Sarah finder man Eva Green, der bl.a. er kendt fra sine roller i The Dreamers, Casino Royale, Sin City: A Dame to Kill For og Dark Shadows. (kino.dk: copyright)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.