Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Hitman's Wife's Bodyguard

Reynolds og Jackson er tilbage Læs mere
2021
Action
116 min
Kan streames på
Amazon Prime SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Action-komedien 'Hitman's Wife's Bodyguard' er opfølgeren til The Hitman's Bodyguard, hvor en livvagt får til opgave at beskytte verdens bedste lejemorder.

Efter hændelserne i den første film er livvagten Michael Bryce officielt gået på orlov i et forsøg på at tage en pause fra våben og vold. Men lejemorderen Darius Kincaids kone, Sonia, har andre planer for Michael.

Darius er nemlig forsvundet, og Sonia skal bruge livvagtens hjælp til at finde ham. Inden længe bliver både Michael, Darius og Sonia viklet ind i en international sammensværgelsen, og de tre er nu de eneste, der står imellem Europa og en hævngerrig galning.

Action-trioen har brug for al den hjælp, de kan få, og de besøger derfor Michaels far under rejsen. En far, der overrasker både filmens karakterer og publikum.

'Hitman's Wife's Bodyguard' er ligesom dens forgænger en grovkornet og voldelig action-komedie, hvor tempoet er højt og dialogen er rap.

Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson er tilbage i hovedrollerne, mens de denne gang for alvor får selskab af Salma Hayek i rollen som lejemorderens kone. (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
2.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.