Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Old

Af The Sixth Sense-instruktøren Læs mere
2021
Thriller
108 min
Kan streames på
Rakuten TV Blockbuster SF Anytime

Thrilleren 'Old' er en ny film af M. Night Shyamalan, der tidligere har stået bag  The Sixth SenseUnbreakable og The Visit, der bl.a. er kendt for sine overraskende plottwists.

Filmen følger parret Guy og Prisca, da de med to børn tager til på en tropisk ferie. De besøger en ødeliggende og idyllisk strand, men her viser det sig dog snart for dem, at noget er helt galt.

På mystisk vis går tiden nemlig her hurtigere end normalt. Så meget, at familiemedlemmerne på grusom vis ældes for øjnene om hinanden. Faktisk så hurtigt, at deres liv ebber ud på blot én dag.

Familien må derfor nu forsøge at finde ud af, hvordan de slipper for den ellers tilsyneladende sikre død, der venter dem alle.

'Old' er baseret på tegneserien 'Sandcastle' af Pierre-Oscar Levy, og instruktør M. Night Shyamalan stod senest bag thrillerne Split og Glass.

Rollelisten byder på alsidige navne som Gael García Bernal (...Og din mor!), Vicky Krieps (Phantom Thread), Alex Wolff (Hereditary) og Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit).

Rating star
2.9
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.