Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Three Identical Strangers

Tre brødres utrolige historie Læs mere
2020
Dokumentar
96 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Dokumentarfilmen 'Three Identical Strangers' er fortællingen om trillingerne, der blev adskilt ved fødslen men ved et lykketræf fandt hinanden igen som 19-årige.

Skønt de boede tæt på hinanden i staten New York, vidste ingen af deres adoptivforældre, at der var tre brødre i alt, og de tre identiske drenge med det store grin og de bløde, mørke krøller blev omgående en sensation i landsdækkende tv og aviser.

De talte på samme måde, de lo på samme måde, de foretrak de samme cigaretter (og de samme piger!), og de charmerede sig ubesværet til smutveje i Manhattans natteliv og statistroller i Madonna-filmen ’Desperately Seeking Susan’.

Alt var tilsyneladende lykkeligt – men derfra begynder historien at blive mere speget.

Dokumentarist Tim Wardle lader historien om de tre identiske fremmede udvikle sig som en gåde, der fortælles bagfra med udgangspunkt i deres kåde gensynsglæde. Fra det umiddelbare lyspunkt træder fortællingen skridt for skridt bagud og længere ind i et mørke, der gemmer på hemmeligheder om skumle adoptionsselskaber og uhyggelige sociale eksperimenter.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.