Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Bull

Livet som bullrider Læs mere
2020
Drama
105 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Rakuten TV

Filmen 'Bull' foregår i terrænet mellem redneck-forstad og rodeo-arenaer nogle fadølskast fra Houston, Texas, hvor teenage-pigen Kris bor med sin lillesøster og mormor.

Moren er i spjældet, hvor hun bliver ved med at fucke up og få forlænget sin straf. Imens gør Kris det, som alle andre børn på egnen gør: Leger i skovkanten, spiller computer, drikker sig i hegnet, gradvist mere som usle kopier af de voksne.

Men Kris får færten af et andet register. Da hendes muskelhund raserer et hønsehus i nabolaget, tvinger ejeren, den pensionerede bullrider Abe, hende til at rydde op i hans hus som modydelse. Når han ikke kan undvære kick'et fra arenaen og kommer sønderslået hjem, fatter hun omsorg og nysgerrighed - og Abe indvilliger i at lukke hende ind i sin verden.

'Bull' har store antropologiske kvaliteter, men også en fint spændt dramatisk bue, der får den til at minde om den anden sydstatsfilm Hushpuppy fra 2012.

Rating star
1
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.