Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Brandmand Sam - Klar til action!

Brandmand Sam i redningsaktion Læs mere
2020
Animation
62 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Amazon Prime Rakuten TV

Familiefilmen 'Brandmand Sam - Klar til action!' handler om Brandmand Sam, der udfører en dristig redningsaktion, da en brændende olietankvogn kommer ud af kontrol og har retning mod Pontypandy.

Mandy og Sarah filmer indsatsen til deres hjemmeside, og klippet af Sams heltemod går viralt. Don Forhammer, en stor Hollywood-filmmogul, ser klippet og insisterer på at få Sam med i sin næste film.

Uheldigvis for Sam ønsker hans medspiller, Hollywood-skuespilleren Flex Dexter, ikke at dele successen med nogen og skyr ingen midler for at skubbe Brandmand Sam ud af billedet...

'Brandmand Sam - Klar til action!' bygger på en populær dukkefilmserie, der første gang rullede over skærmene i England i 1987-1994. En opdateret udgave blev lanceret i 2005, og begge versioner har også været vist på dansk tv.

Filmen er ikke første gang, den hjælpsomme brandmand er at finde på det hvide lærred, for i 2017 havde Brandmand Sam - Besøg fra rummet premiere herhjemme.

Rating star
3.4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.