Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Den gode hustru

Rejsen mod frihed Læs mere
2020
Drama
109 min
Kan streames på
Blockbuster Grand Hjemmebio SF Anytime

Filmen 'Den gode hustru' handler om Paulette Van Der Beck og hendes mand, der har drevet husholdningsskolen i Bitche i Alsace i mange år.

Deres mission er at træne teenagepiger til at blive perfekte husmødre på et tidspunkt, hvor det forventes, at kvinder skal tjene deres mand.

Efter sin mands pludselige død opdager Paulette, at skolen er på randen af konkurs og er nødt til at påtage sig sit ansvar. Mens skolen forbereder sig til årets husholdningskonkurrence i tv, begynder hun og hendes livlige studerende at stille spørgsmålstegn ved deres overbevisning, mens de landsdækkende protester i maj 1968 forandrer samfundet omkring dem.

Paulette genforenes med sin første kærlighed, André, og med hjælp fra sin excentriske stedsøster Gilberte og den strenge nonne Marie-Thérèse går Paulette sammen med skolepigerne for at overvinde deres undertrykte status og blive frie kvinder. 

'Den gode hustru' er instrueret af Martin Provost, der tidligere har været biografaktuel med Séraphine, Violette og Gensynet

Hovedrollen spilles af Juliette Binoche er bl.a. kendt fra sine roller i filmene Chocolat og Den engelske patient, og hun vandt en Oscar-statuette for sin præstation i sidstnævnte.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.