Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Pagten

Birthe Neumann er Karen Blixen Læs mere
2021
Drama
115 min
Kan streames på
iTunes Grand Hjemmebio SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Viaplay Disney+

Filmen 'Pagten' fortæller historien om mødet mellem den unge digter Thorkild Bjørnvig og den aldrende litterære verdensstjerne Karen Blixen.

De to indgår en pagt, hvor Blixen vil tage forfatterspiren under sine vinger til gengæld for, at han udviser hende ufravigelig troskab.

Pagten kommer til at få en stor indflydelse på begges liv, og det driver dem begge ud i ekstremerne. Bjørnvigs privatliv bliver sat på en prøve, mens Blixen kæmper med sine egne dæmoner og en sygdom, som hun har taget med hjem fra Afrika.

Birthe Neumann spiller rollen som den ikoniske Karen Blixen, som hun på imponerende vis transformere sig om til - og i 'Pagten' ser vi forfatterinden i en helt ny situation, hvor den stærke facade skrælles væk.

Bag filmen står den danske Oscar- og Guldpalme-vinder Bille August, som i 2018 stod det roste drama Lykke-Per. Instruktøren samarbejder for anden gang med manuskriptforfatter Christian Torpe, der også skrev hans film Stille hjerte.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.