Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Forført

Et forhold baseret på en løgn Læs mere
2020
Drama
101 min
Kan streames på
Rakuten TV Blockbuster iTunes

Det psykologiske drama ’Forført’ handler om den 50-årige og fraskilte Claire. Da hun bliver forladt af sin unge elsker, kaster hun nu sin kærlighed på elskerens ligeledes unge ven Alex.

Der er bare lige det men, at den passionerede romance foregår online, hvor Claire har oprettet et blot 24-årigt alias ved navn Clara.

Alex lever altså i uvidenhed om sin flirts sande identitet. Deres forhold udvikler sig på trods af løgnen hurtigt til meget mere end en uskyldig flirt. Men kan løgnen bære, eller vil den briste?

Den franske ’Forført’ bringer på den måde tematikker i spil som identitet, passion og kærlighed i en tidsalder, hvor internettet har gjort sit indtog - også når det kommer til romantiske forhold.

Juliette Binoche spiller Claire. Hun er bl.a. kendt for sine roller i Blå og Den engelske patient, mens hun i nyere tid har haft roller i bl.a. science fiction-filmen High Life og dramaet Luk solskinnet ind. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.