Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Wendy

Ny Peter Pan-historie Læs mere
2020
Drama
101 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Filmen 'Wendy' udforsker og nyfortolker myten om Peter Pan.

For mens Peter lever et evigt liv som barn uden voksenlivets bekymringer på Ønskeøen, så er der børn andre steder, som må forholde sig til virkelighedens realiteter, og for hvem barndommens illusioner brister for hver dag, der går.

Derfor beslutter 6-årige Wendy og hendes tvillingebrødre sig for at stikke af og finde dette paradis for børn - og aldrig blive voksen. Vejen til Ønskeøen er dog farefuld, og intet er som det ser ud til.

Historien om Peter Pan og universet omkring Ønskeøen er tidligere blevet skildret i en række værker før 'Wendy', herunder Disneys Peter Pan fra 1953, Spielbergs Hook, Johnny Depp-filmen Finding Neverland og Pan fra 2015 med Hugh Jackman som Blackbeard.

'Wendy' er instrueret af manden bag den Oscar-nominerede Hushpuppy, og hans nye film går i samme fodspor, der fortælles med barnlig fantasi og eventyrlyst. 

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere fantasy-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.