Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Painted Bird

Én drengs overlevelse Læs mere
2020
Drama
169 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

Filmen 'The Painted Bird' handler om em ung jødisk dreng, der efter sin tantes død tvinges til at klare sig selv under Anden Verdenskrig.

Da nazisterne indleder deres masseudryddelse af jøderne i Østeuropa i forbindelse med 2. Verdenskrig, sender et jødisk par deres søn ud på landet, så han kan gemme sig hos sin tante, hvor han ender med at må klare sig i en verden styret af had, frygt og vold.

Da krigen endeligt er forbi, erstattes hans kamp for overlevelse af en helt anden kamp - kampen for at genfinde sin sjæl og sig selv...

Filmen er en rå, rystende, hjerteskærende og overvældende beskrivelse af et Østeuropa i krig, filmet i sort/hvid på 35mm og med en stjerneparade af skuespillere på rollelisten.

På rollelisten ses bl.a. Harvey Keitel, Stellan Skarsgård og Barry Pepper, der hhv. er kendt fra film som Pulp Fiction, Good Will Hunting og Den grønne mil.

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.