Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Palm Springs

Groundhog Day på stranden Læs mere
2020
Komedie
90 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio iTunes

Den romantiske komedie ’Palm Springs’ følger den bekymringsfri Nyles, der sammen med sin kæreste deltager i et stort opsat bryllup i det varme Palm Springs.

Han møder her den meget lidt begejstrede brudepige Sarah. Hvad der dog umiddelbart er et ellers helt normalt bryllup, udvikler sig snart i en meget mystisk retning.

Der sker nemlig det, at Nyles uheldigvis får Sarah med ind i en grotte, der hensætter de to til at vågne op til den samme dag - dag efter dag efter dag.

De oplever på den måde det samme bryllup gang på gang. Så nu må de to forsøge enten at forlige sig med deres nye og tidsloopende virkelighed eller at undslippe den.

’Palm Springs’ minder med sin tidsloopende præmis således om klassikeren Groundhog Day, der har Bill Murray i hovedrollen som en mand, der ligeledes vågner op til den samme dag igen og igen. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere fantasy-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.