Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Scream 5

Ghostface er tilbage! Læs mere
2022
Gyser
114 min
Kan streames på
Rakuten TV Blockbuster SF Anytime

Gyseren 'Scream' (Scream 5) er det femte kapitel i slasher-serien, der første gang så dagens lys i 1996 med Scream.

25 år efter at en række brutale drab chokerede den lille by Woodsboro, er en ny morder på spil. Iført den ikoniske Ghostface-maske har personen udset sig en ny gruppe unge for at genoplive fortidens blodige hemmeligheder.

Til undsætning kommer tre rutinerede kræfter, som har været oppe imod Ghostface af fire omgange før: Den evige overlever Sidney Prescott, betjenten Dewey Riley og journalisten Gale Weathers.

'Scream 5' er således ikke kun et gensyn med den ikoniske Ghostface-morder, men også for serien tre velkendte ansigter i Neve Campbell, Courteney Cox og David Arquette. Mens også Marley Shelton fra Scream 4 vender tilbage som Deputy Judy Hicks.

Fortsættelsen bliver den første i serien uden den afdøde gysermester Wes Craven bag kameraet. I instruktørstolen sidder denne gang duoen bag gyseren Ready or Not, nemlig Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.