Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Trial of the Chicago 7

Stjernespækket retsalsdrama Læs mere
2020
Drama
129 min

Filmen 'The Trial of the Chicago 7' er et historisk drama om retsagen oven på de voldsomme optøjer ved Demokraternes landsmøde i 1968.

Efter de fredelige protester imod krigen i Vietnam udvikler sig til blodige sammenstød med politiet og Nationalgarden, hiver staten efterfølgende organisatorerne i retten med det formål at sende dem i fængsel. 

Otte mænd er under tiltale. De er enige i kampen imod Vietnamkrigen, men deruodver vidt forskellige og uenige om, hvordan et oprør bør gribes an. Nu må de stå sammen i hvad der blev et af de mest notoriske retsager i amerikansk historie.

Aaron Sorkin (The Social NetworkA Few Good Men, 'The West Wing') er tilbage som instruktør i et drama, der allerede er på tale til at blive et af årets store Oscar-film med en overdådig rolleliste.

Her ses bl.a. Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen, Jeremy Strong, Yahya Abdul-Mateen II, Mark Rylance og Joseph Gordon-Levitt. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.