Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Wrong Missy

På ferieophold med den forkerte kvinde Læs mere
2020
Komedie
90 min

Komediefilmen 'The Wrong Missy' følger en mand, der tror han har inviteret drømmekvinden med til Hawaii, men desværre er kommet til at sende beskeden til anden ret så anderledes kvinde. 

Tim har været på en horribel blind date med en kvinde ved navn Melissa. Den var så dårlig, at han blev nødt til at flygte fra restauranten. Tre måneder senere møder han en ny kvinde, også kaldt Melissa. De har meget til fælles og kan ret godt lide hinanden, så Tim inviterer hende senere via SMS med til Hawaii. Han finder i lufthavnen ud af, at han har skrevet det til den forkerte kvinde, og op tropper den vilde kvinde fra hans blind date. Arbejdsferien blev ikke så rolig, som han havde antaget. 

Happy Madisons Production er Adam Sandlers produktionsselskab, og de har været med til at lave denne komedie. Derfor er der også stjerner som David Spade, Lauren Lipkus, Sarah Chalke og Rob Schneider med. Den blev udgivet i 2020. 

Rating star
3.3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.