Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Spenser Confidential

Mark Wahlberg i actionbasker Læs mere
2020
Action
111 min

Actionfilmen 'Spenser Confidential' følger en tidligere politimand, der teamer op med hans rumbo, efter to politimænd er blevet myrdet, for at fange gerningsmændene. 

Spenser er en tidligere politibetjent, der er mest kendt for at skabe problemer frem for egentlig at løse dem. Han bliver løsladt for fængsel og er egentlig klar til at skride fra Boston. Før han når det, lokkes han til at agere træner for MMA-kæmperen Hawk. Når så to af Spensers tidligere kolleger findes myrder, rekrutterer han Hawk, så de nu kan fange og straffe de skyldige. 

Actionstjernen Mark Wahlberg indtager rollen som Spenser, og hans makker bliver spillet af Winston Duke fra Black Panther. 'Spenser Confidential' er instrueret af Peter Berg, som har haft et længere samarbejde med Mark Wahlberg. Sammen har de blandt andet stået bag Deepwater Horizon, Patriots Day og Mile 22

Rating star
2.4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere krimier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.