Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Undoing

Thriller-miniserie fra Susanne Bier Læs mere
2020
Drama
1 Sæson
Streamingguide
5/6
Kan streames på
HBO Max

Miniserien 'The Undoing' følger et ægtepar og deres søn. Efter et brutalt mord forsvinder manden, hvilket bringer ubehagelige afsløringer på bordet. 

Overklassepsykologen Grace lever det gode liv i New York sammen med Jonathan, der er en succesfuld børnelæge, og deres søn.

Grace specialiserer sig i ægteskabelige problemer og er på vej med en fagbog, der præsenterer teorien om, at man allerede i starten af et parforhold ved præcis, hvad man kan forvente. Med andre ord: "Du burde have set det komme". 

Korthuset vælter dog, da Jonathan pludselig forsvinder efter et voldsomt mord har fundet sted. Tilbage står Grace, der får lussing efter lussing af modbydelige afsløringer. 

Den danske mesterinstruktør Susanne Bier har stået for at instruere alle seks afsnit, der i hovedrollerne har Nicole Kidman og Hugh Grant. Det er ikke første gang Susanne Bier instruerer en miniserie - hun stod nemlig også for The Night Manager. Derudover dukker Sofie Gråbøl også op i en fin rolle. 

Serien er skrevet af manden bag 'Big Little Lies' og bygger på bestselleren 'Det burde du have vidst'.

Rating star
5
/6
Brugerne
Vurder selv serien
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Sæson

Flere dramaserier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.