Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Lost Daughter

Strandferie tager en drejning Læs mere
2022
Drama
121 min
Kan streames på
Rakuten TV Grand Hjemmebio SF Anytime Blockbuster

Filmen 'The Lost Daughter' handler om en nogle og 40-årig kvinde, hvis strandferie tager en dramatisk drejning, da hun bliver tvunget til at konfrontere sin svære fortid.

Leda er nemlig på standferie alene, da hun bliver opslugt af en ung mor og hendes datter, mens hun holder øje med dem på stranden. Den unge mors hjertevarme forhold til sin datter er overvældende for Leda og tilbagebringer traumatiske minder om hendes egen oplevelse med moderskab.

En impulsiv handling sender Leda på ny kurs, hvor hun bliver tvunget til at konfrontere de utraditionelle valg, hun selv traf som ung mor og deres konsekvenser.

'The Lost Daughter' er Maggie Gyllenhaals spillefilmsdebut som både instruktør og manuskriptforfatter. Hun har endda modtaget en Oscar-nominering for Bedste adapterede manuskript. Skuespilleren er kendt fra roller i bl.a. Frank og The Dark Knight, men placerer sig nu bag kameraet.

Rollelisten byder også på Oscar-nominerede præstationer fra både Olivia Colman i hovedrollen og stjernefrøet Jessie Buckley, der bl.a. fik stor ros for sin præstation i Wild Rose.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.