Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Sound of Metal

Trommeslager på lånt tid Læs mere
2021
Drama
120 min
Kan streames på
Amazon Prime iTunes Rakuten TV SF Anytime Blockbuster Viaplay

Filmen 'Sound of Metal' handler om trommeslageren Ruben, der i bogstaveligste forstand er på stikkerne.

Ruben kæmper med at lægge et misbrug bag sig og bryde igennem med musikken, men så sker det værst tænkelige: Pludselig begynder han at miste hørelsen, og det går hurtigt den gale vej.

Nu er gode råd dyre. Først forsøger Ruben at fortsætte som om intet var sket, men da det heller ikke fungerer, må han starte en erkendelsesrejse ind i en fremmed verden uden lyd. 

'Sound of Metal' er en dramatisk film om kærlighed til musikken, men først og fremmest om en indre rejse hos en ung mand, der taber sin identitet, da hørelsen forsvinder.

Riz Ahmed fra Rogue One: A Star Wars Story spiller den kompromisløse hovedrolle over for Olivia Cooke, der er bedst kendt fra Ready Player One.

Klipperen Mikkel E.G. Nielsen blev som den første dansker hædret med prisen for Bedste klipning ved Oscar-uddelingen i 2021, og derudover fik 'Sound of Metal' en pris for sin innovative brug af lyd.

Filmen går i fodsporene på Oscar-vinderen Whiplash, der ligeledes havde en ung trommeslager i hovedrollen. (copyright: kino.dk)

Rating star
5.3
/6
Brugerne
Rating star
5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.