Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The United States vs. Billie Holiday

Undersøgt for narko Læs mere
2021
Drama
130 min
Kan streames på
Viaplay Grand Hjemmebio Rakuten TV SF Anytime Blockbuster iTunes

Det biografiske drama 'The United States vs. Billie Holiday' handler om den ikoniske jazzsangerinde, mens hun bliver undersøgt i en amerikansk narko-efterforskning.

Billie Holiday skaber sensation, da hun optræder med sangen Strange Fruit, som handler om lynchning i sydstaterne i USA. Koncertsalene er udsolgte og publikum opfordrer hende til at synge tidens mest kontroversielle sang.

Derfor er Billie Holiday et voksende politisk problem, og man ønsker handling fra højeste sted. I Narkopolitiet ved man, at Billie er stofmisbruger, og vil bruge det til at få hende dømt og fjernet fra scenen. Agent Jimmy Fletcher får til opgave at overvåge hende, og involverer sig mere og mere i den karismatiske kunstner. 

Filmen er instrueret af Lee Daniels, som bl.a. har stået bag de prisvindende dramaer Precious og The Butler.

I rollen som Holiday ses sangerinden Andra Day, der selv synger flere af filmens sange og fik en Oscar-nominering for sin præstation som jazzlegenden. 

Rating star
3.7
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere musikfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.