Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Centervagt

Af manden bag Blå mænd Læs mere
2021
Komedie
85 min
Kan streames på
iTunes Rakuten TV SF Anytime Blockbuster

Den danske komedie 'Centervagt' handler om sikkerhedsvagterne Glen og MC, der arbejder for et skrantende shoppingcenter. 

Kunderne vil hellere købe deres varer på nettet trods den ene tilbudskampagne efter den anden, og chefen må derfor træffe en svær beslutning... eller rettere, chefen må få Glen og MC til at træffe en svær beslutning om, hvem af de to skal miste deres job.

Glen er hemmeligt forelsket i MC og er bange for, at de to aldrig vil se hinanden igen, hvis en af dem forlader jobbet. Han foreslår derfor, at de sammen stjæler fra en af centrets egne butikker for at bevise, at centervagter altså ikke kan undværes.

Planen går forrygende, og de to sikkerhedsvagter har det sjovere end nogensinde før, indtil centerchefen vælger at ansætte den selvsikre supervagt Patrick, der skal hjælpe med at fange tyven.

'Centervagt' har komiker Rune Klan i hovedrollen og instrueres af Rasmus Heide, der har stået bag andre populære folkekomedier som Blå mænd, Alle for-filmene og Julefrokosten. (copyright: kino.dk)

Rating star
2
/6
Brugerne
Rating star
1.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.