Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Wrong Turn: The Foundation

Dybt inde i skoven... Læs mere
2021
Gyser
109 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Rakuten TV

Filmen 'Wrong Turn: The Foundation' genstarter gyser-franchisen, der startede med Wrong Turn i 2003, med en frisk ny historie om en gruppe nye unge mennesker på afveje i de store amerikansk canadiske Appalacherne.

Det er med denne for genren klassiske præmis, at man følger en flok venner, som gør det, man absolut ikke må, når man er på vandretur langt fra civilisationen, nemlig at bevæge sig væk fra den afmærkede rute.

Det går derfor også snart fra slemt til værre, hvor det viser sig, at det ikke kun er naturens stejle skrænter, farlige dyr og dybe skove, der er den største modstander for vennerne, som nu ender med at måtte kæmpe for livet.

'Wrong Turn: The Foundation' er den syvende film i outback-gyser-serien. En gyser-undergenre, der bl.a. også byder på den ældre klassiker Udflugt med døden fra 1972, mens man også kan sige, at den originale samt dens genindspilning The Hills Have Eyes og den nyere Wolf Creek ligger i samme grumme spor.

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.