Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Shiva Baby

Et uheldigt møde til begravelse Læs mere
2021
Komedie
78 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

Filmen 'Shiva Baby' handler om Danielle, der til en begravelse finder sig omringet af både nærgående og nysgerrige familiemedlemmer samt fjerne bekendte. De er alle lidt for ivrige efter at udspørge hende om, hvordan det går med arbejde, fremtidsplaner og kæreste.

Danielle har ikke meget at bidrage med, da hun befinder sig i lidt af et vadested i livet som studerende. Hvad værre er, at Max også dukker op - Danielles hemmelige sugar daddy.

Det viser sig, at han både har hustru og en baby, hvilket kun yderligere komplicerer den i forvejen klaustrofobiske og intense situation, der byder på sin del af akavede og uforudsete optrin.

Snart hvirvles Danielle ind i sit eget spind af halve sandheder og hele løgne, som hun smider om sig for at komme helskindet igennem dagen, hvor også hendes mor og far er på nakken af hende.

'Shiva Baby' er et komediedrama, der er skrevet og instrueret af spillefilmsdebutanten Emma Seligman, mens hovedrollen som Danielle spilles af stjerneskuddet Rachel Sennott. Man finder en lang række komediedramaer med familiekomplikationer i spil, bl.a. Little Miss SunshineThe Squid and the Whale og Rachel Getting Married. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
4.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.