Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Charlatan

Han helbredte millioner Læs mere
2021
Drama
118 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster Grand Hjemmebio

Dramaet 'Charlatan' handler om den tjekkiske homøpat og healer Jan Mikolášek, der i 1900-tallet både diagnosticerede og kurerede i hundredvis af mennesker med brug af plantebaserede midler og sin unikke intuition.

Den succesfulde Mikolášek helbredte ikke kun fattige folk fra landbyerne, men også en række kendte personligheder, bl.a. den tjekkoslovakiske præsident Antonín Zápotocký.

Filmen er løst baseret på den sande historie om den ukonventionelle læge, der i takt med, at han vandt bredere opmærksomhed også tiltrak sig både det nazistiske og kommunistiske regimes interesse.

'Charlatan' er instrueret af Agnieszka Holland, som bl.a. også har stået bag den Oscar-nominerede 'Europa Europa' samt de roste Den sorte jord og Spoor.

Filmen var Tjekkiets Oscar-bidrag i 2021, hvor den dog ikke endte i det udvalgte felt, som derimod bød på The Man Who Sold His Skin, Quo Vadis, Aida? og ikke mindst Thomas Vinterbergs Druk som bekendt vandt statuetten.

Rating star
3.3
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.