Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Official Competition

Rigmand hyrer filmskaber Læs mere
2022
Komedie
114 min
Kan streames på
SF Anytime Grand Hjemmebio Rakuten TV Blockbuster Viaplay

Den spanske film 'Official Competition' har Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez på rollelisten som et celebert trekløver.

I arbejdet med sit nye prestigeprojekt forsøger filminstruktøren, Lola, at tøjle to skuespillegender, som har kæmpe egoer og er indædte rivaler. Den drevne Hollywoodstjerne, Félix, er vant til at spotlightet kun tilhører ham, og den radikale teaterskuespiller, Iván, brænder kun for den sande og ægte kunst.

Under prøverne udfordres begge egocentrikerne af den intense og kompromisløse Lola, som ikke er bange for at udsætte dem for fare, fælder og fornedrelse i kunstens navn. Hvem vil være tilbage, når optagelserne endelig begynder…?

'Official Competition' er en satirisk skildring af filmindustrien, arrogante skuespillere og kunstbranchen som helhed. På den måde er der paralleller til film som The Player og The Square.

Rating star
4.1
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.