Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Balladen om den hvide ko

I jagt på retfærdighed Læs mere
2022
Drama
105 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime Grand Hjemmebio

Den iranske film 'Balladen om den hvide ko' foregår i Teheran, hvor Minas liv vendes på hovedet, da staten oplyser hende om, at hendes mand var uskyldig i den forbrydelse, han blev henrettet for året forinden.

Da myndighederne forsøger at lukke sagen med en overfladisk undskyldning og lille økonomisk kompensation, beslutter hun sig for at kæmpe imod et kynisk og mandsdomineret retssystem, der ikke synes at bekymre sig om retfærdighed.

Det er en umulig kamp og lige som Mina er ved at løbe tør for både håb og penge, banker Reza på hendes dør - en fremmed mand, der insisterer på at tilbagebetale en gæld han skyldte hendes afdøde mand.

Langsomt lærer Mina at stole på Reza og lukker ham mere og mere ind i sit og datterens liv. Men hvad Mina ikke ved, er at Reza bærer på en hemmelighed, der binder deres skæbner sammen.

'Balladen om den hvide ko' var nomineret til Guldbjørnen ved Berlin Film Festival i år. En anden iransk film, der vandt prisen tilbage i 2011, er Asghar Farhadis Nader og Simin - en separation, som også vandt en Oscar for Bedste udenlanske film.

Rating star
5
/6
Brugerne
Rating star
3.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.