Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Don't Worry Darling

Krimidrama med Harry Styles og Florence Pugh Læs mere
2022
Thriller
123 min
Kan streames på
Blockbuster Rakuten TV SF Anytime Netflix

I krimidramaet 'Don't Worry Darling' spiller Florence Pugh og Harry Styles rollerne som Alice og Jack, der er heldige at bo i det idealiserede samfund "Victory".

I "Victory" bliver samfundsoptimisme opildnet af den administrerende direktør, Frank, som er virksomhedens visionære og motiverende livscoach, der også forankrer alle aspekter af dagligdagen i den tætte ørkenutopi.

Mens mændene bruger hver dag inde i Victory Projects hovedkvarter, hvor de arbejder på "udviklingen af ​​progressive materialer", kan deres koner - heriblandt Franks elegante partner, Shelley – bruge deres tid på at nyde skønheden, luksusen og udskejelserne i deres samfund. 

Men da der begynder at opstå sprækker i deres idylliske liv, som afslører glimt af noget dystert under den attraktive facade, kan Alice ikke lade være med at stille spørgsmålstegn ved, hvad de helt præcist laver i Victory, og hvorfor. Hvor meget er Alice villig til at tabe for at afsløre, hvad der virkelig foregår i deres paradis?

'Don't Worry Darling' er instrueret af Olivia Wilde, der fik sin instruktørdebut med komedien Booksmart, og er en psykologisk thriller, som tager uventede drejninger.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.