Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Robotbror

Dansk Sci-fi for hele familien Læs mere
2022
Dansk
84 min
Kan streames på
Blockbuster Viaplay Rent & Buy SF Anytime Rakuten TV

Filmen 'Robotbror' er en dansk science fiction-film for hele familien.

'Robotbror' foregår i en nær fremtid, hvor klimaproblemerne er løst, og alle børn har deres egne menneskelignende robotter, der følger dem rundt som personlige assistenter.

11-årige Alberte har desværre en virkelig forældet én af slagsen, som mest af alt ligner en forvokset bamse. Og hun mobbes i skolen af samme grund. Men hendes popularitet vender, da hun i fødselsdagsgave får den nyeste humanoid-model på markedet.

Albertes nye robot hedder Konrad, og han ligner faktisk 1:1 et menneskebarn. Efterhånden begynder Alberte at føle en ægte forbindelse til Konrad – men kan man overhovedet være venner med en robot?

'Robotbror' er baseret på Morten Dürrs børnebog "Robotten kan skide!" og omsættes til film af Frederik Meldal Nørgaard, der tidligere har stået bag familiefilmene Villads fra ValbyKidnappet og Team Albert.

Familiefilmen omhandler teknologiens indflydelse på børn og unge, som man også så det i filmen Ron - virker næsten altid fra 2021.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.