Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Krummerne - det er svært at være 11 år

Krummerne er tilbage Læs mere
2022
Familie
84 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy

Familiefilmen 'Krummerne - det er svært at være 11 år' er baseret på Thøger Birkelands populære bogserie om familien Krumborg.

I den nye film ser vi, hvordan skærmen er begyndt at fylde for meget i hverdagen hos familien Krumborg. Mor synes, at familien skal komme hinanden ved. Krumme foreslår derfor en skærmfri uge, så han slipper for at blive drillet henne i skolen for sin gamle skodmobil.

Men hvad skal man så lave? Sammen med Vicevært Svendsen finder familien en gammel papkasse med blandt andet Kim-bøger, en togbane, en politiuniform til børn og et detektivsæt.

Krumme sluger Kim-bøgerne råt og starter et detektivbureau med sin ven Tom. Da mestertyvene Tina og Jeff dukker op med den stjålne diamant fra Nationalmuseet, beslutter Krumme sig for at opklare det store diamanttyveri. Men det går ikke så let som i Kim-bøgerne, for det er nemlig svært at være 11 år, når man også vil vinde Yrsas hjerte.

'Krummerne - det er svært at være 11 år' er den 6. film om Krumme og hans familie. Den første udkom tilbage i 1991 og blev et kæmpe hit. I 1996 var de ligeledes centrum for TV2s populære julekalender 'Krummernes Jul'.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
2.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere familiefilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.