Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Intet

Dansk ungdomsdrama Læs mere
2022
Drama
87 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Det danske undgdomsdrama 'Intet' er baseret på Janne Tellers populære roman af samme navn, der en del af pensum i mange skoleklasser.

Filmen tager sin begyndelse i starten af 8. klasse, hvor drengen Pierre Anthon konstaterer, at tilværelsen er meningsløs og flytter op i et træ.

Der opstår en eksistentiel krise blandt hans klassekammerater. De beslutter sig for at samle deres mest værdifulde ejendele i en dynge af mening, der skal overbevise Pierre Anthon om, at han har uret og bør komme ned fra træet. En farlig, foruroligende og kontroversiel undersøgelse af hvad der skaber mening er begyndt.

Blandt hovedrollerne ses Vivelill Søgaard Holm, der tidligere har medvirket i Harpiks og Netflix-serien Nisser, samt Sigurd Philip Dalgas, der er kendt for sin rolle som Lille Per i Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage og Far til fires vilde ferie.

Bogen bag 'Intet' vandt i 2001 Kulturministeriets børnebogspris og blev bl.a. i 2017 opsat som opera.

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.