Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Klienten

Terapi med en morder Læs mere
2022
Thriller
95 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio SF Anytime Rakuten TV

Den danske film ’Klienten’ er en thriller af krimi-makkerparret A.J. Kazinski, som har haft stor succes med deres romaner.

Filmen følger psykologen Susanne, der bliver urolig, da et citat fra hendes dagbog pludselig optræder på et gerningssted. En seriemorder er nemlig løs.

Den næste dag får Susanne en ny klient, den mystiske Mark. Og inden længe står det klart for psykologen, at hun sidder overfor seriemorderen, som giver Susanne én time til at kurere ham.

En kamp med tiden starter, og en intens og medrivende katten-efter-musen leg bliver igangsat.

A.J. Kazinski var i sommeren 2021 aktuelle med TV 2s populære krimiserie Hvide Sande, og den ene halvdel af duoen, Anders Klarlund, står for instruktionen af ’Klienten’. Han har tidligere stået bag film som Besat, Strings og Hvordan vi slipper af med de andre.

I de to hovedroller ses Signe Egholm Olsen (Nordkraft, I lossens time) og stortalentet Anton Hjejle, der i 2018 var med i DR-serien 'Liberty'. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.1
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.