Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Délicieux

Kokken og lærlingen Læs mere
2022
Drama
112 min
Kan streames på
Blockbuster Grand Hjemmebio SF Anytime Rakuten TV

Filmen 'Délicieux' er en fransk drama-komedie af manden bag Mine helte.

Da den stolte kok Pierre Manceron på turbulent vis må forlade sit job hos hertug Chamfort, flytter han ind på et landsted og lægger desillusioneret al madlavning bag sig.

Men hans liv ændrer sig igen, da en ung kvinde dukker op på Mancerons gård. Hun har hørt om den tidligere kok og ønsker at være hans lærling.

Modvilligt accepterer Manceron at finde forklædet frem igen - en beslutning, der fører til at han og den unge protegé starter Frankrigs første restaurant samtidig med, at revolutionens vinde begynder at blæse gennem landet.

'Délicieux' tager fat på strukturer i en tid, hvor hierarkiet i det franske samfund ganske vist stadig er tydeligt, men under pres fra nye vinde, der ikke finder sig i de eksisterende klasseopdelinger.

Derudover er det en historie om en forbitret mand, der skal genfinde passionen til madlavningens kunst og kærligheden til livet i det hele taget.

Rating star
5.2
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.