Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Costa Brava, Libanon

Frihed og forurening Læs mere
2022
Drama
106 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio SF Anytime Blockbuster

Filmen 'Costa Brava, Libanon' handler om den frisindede Badri-familie, der undslipper Beiruts overvældende forurening og sociale uro ved at søge tilflugt i et utopisk bjerghus, som de selv har bygget.

Inden de ved af det, bliver en ulovlig losseplads dog uventet startet lige ved siden af deres oase med præcis det skrald og den korruption, de forsøgte at undslippe.

For familiens to piger bliver det også deres første møde med andre mennesker, opdagelsen af nye følelser og gryende seksualitet. Og efterhånden som lossepladsen vokser, vokser også spændingerne i den tætte familie.

Badri'erne står nu tilbage med et valg: Enten skal de fortsætte deres isolation fra samfundet, eller så skal de forlade deres idylliske hjem og se den virkelighed, de flygtede fra, i øjnene i håb om at forblive tro mod deres idealer.

'Costa Brava, Libanon' vandt publikumsprisen ved sidste års London Film Festival og har desuden vundet priser i bl.a. Toronto og Sivilla.

En af filmens hovedroller, Nadine Labaki, har tidligere stået bag den Oscar-nominerede Kapernaum, hvor hun både var instruktør og manuskriptforfatter samt selv stod foran kameraet.

Rating star
5.2
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.