Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

See for Me

Overlevelse i blinde Læs mere
2022
Gyser
92 min
Kan streames på
Rakuten TV Blockbuster SF Anytime

Filmen 'See for Me' følger den blinde kvinde Sophie, der forsørger sig selv ved at passe på velhavende familiers huse, mens de er på ferie.

Hendes seneste job er en stor afsidesliggende villa uden for New York. Med sig har Sophie appen "See for me", der forbinder mennesker med nedsat syn med hjælpere, der gennem videochat kan agere øjne for den svagtseende. Det viser sig at blive vigtigere, end Sophie havde regnet med, da en gruppe kriminelle, på jagt efter et velassorteret pengeskab, bryder ind i den store villa.

Sophie må nu bruge alt sin kløgt i kampen for at undslippe villaen, der med ét er forvandlet til en livsfarlig labyrint.

Sophies eneste støtte er "See for me"-hjælperen Kelly, en militærveteran og storforbruger af first-person shooter spil, der må guide Sophie gennem faren. En ting står hurtigt klart for begge kvinder: At se er at overleve!

'See for Me' er en gyser-thriller, der leder tankerne hen på film som Panic Room, og i hovedrollen ses Skyler Davenport, der selv er svagtseende.

Rating star
6
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.