Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Sygeplejersken

Baseret på virkelige hændelser Læs mere
2023
Dansk
Fallback image

Den danske serie 'Sygeplejersken' følger Pernille Kurzmann i de første dage af hendes nye job som sygeplejerske. Hun bliver hurtigt venner med den meget charmerende og karismatiske sygeplejerske Christina Aistrup Hansen, der i første omgang virker til at være noget helt særligt, elsket af alle, utrolig dygtig til sit arbejde og altid først på pletten i en nødsituation.

Men som dagene går, og Pernille bliver mere fortrolig med sin nye arbejdsplads, begynder hun langsomt at se, at der måske er mere til Christina end ved første øjekast. Hun beslutter, at hun ikke kan lukke øjnene for det, der sker foran hende, og hun sætter sig for at afdække sandheden.

'Sygeplejersken' er baseret på bogen af samme navn skrevet af Kristian Corfixen. Medvirkende er Josephine Park (Skruk), Fanny Louise Bernth (Det er så yndigt), Amalie Lindegård (Skruk) og Dick Kaysø (Krummerne).

Vurder selv serien
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske serier

Flere dramaserier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.