Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

1899

En mystisk tur til havs Læs mere
2022
Adventure

Serien '1899' består af otte episoder og er historien om en række mystiske begivenheder, der finder sted på dækket af et migrantskib, hvor man følger de usædvanlige omstændigheder på rejsen fra Europa til New York.

Passagererne er en blanding af forskellige europæiske nationaliteter - forenet af deres fælles håb og drømme for det nye århundrede og deres fremtid i udlandet. Men deres rejse tager en uventet drejning, da de opdager et andet migrantskib, der driver på åbent hav.

Det, de finder ombord, vil forvandle deres vej til det forjættede land til et rædselsfuldt mareridt, der forbinder hver af passagerernes fortid gennem et spind af hemmeligheder.

Serien er skabt af Baran bo Odar og Jantje Friese, der også er skaberne af Dark. Blandt de medvirkende er danske navne som Lucas Lynggaard Tønnesen, Clara Rosager, Alexandre Willaume og Maria Erwolter.

Vurder selv serien
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-serier

Flere thriller-serier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.