Gå til hovedindhold
Telmore

Det er december - og tid til at se julefilm- og serier! 

Vi giver dig her 10 stærke bud fra Netflix, der kan få dig i den rette stemning til juledagene i den søde ventetid.

Du kan både grine, græde og samle hele familien.

Med et Telmore Play abonnement kan du få samle dine streamingtjenester ét sted til én fordelagtig pris - Få Viaplay, HBO Nordic, TV2 Play og Netflix, hvor du kan se alle de serier, som vi anbefaler i denne artikel. Lige nu og helt til den 4. januar kan du få den første måned med Telmore Play til kun 129 kr. 

Få dit Telmore Play abonnement her.

Klaus

Netflixs store julefilm fra sidste år fik en Oscar-nominering for bedste animationsfilm – og er en hyggelig familiefilm i julens ånd.

’Klaus’ handler om det dovne postbud, Jesper, som bliver udstationeret på en kold og mørk ø over polarcirklen, hvor byens lokale bekriger hinanden.

Sammen med legetøjsmageren Klaus udtænker han en plan til, hvordan de kan skabe glæde og julestemning i den lille by.

Animationsfilmen kan ses med danske stemmer af bl.a. Jonathan Spang og Lars Mikkelsen.

Se 'Klaus' på Netflix nu.

Julemandensdatter.jpg

Julemandens datter

Den danske julefilm Julemandens datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal er i de danske biografer lige nu, og man kan passende varme op til den med at se den første hyggelige film på Netflix med hele familien.

’Julemandens datter’ handler om den 12-årige pige Lucia, hvis far er julemand. Hun vil gerne gå i sin fars fodspor og starte på den internationale julemandsskole. Men det er kun drenge, der optages.

Det beslutter hun sig for at ændre, og skolen giver hende en chance. Men hun skal først bestå optagelsesprøven; nemlig at opfylde et juleønske.

Rollelisten består af flere folkekære danske skuespillere som Martin Buch, Mia Lynhe, Nikolaj Kopernikus og Ulf Pilgaard.

'Julemandens datter' kan ses på Netflix.

BadMoms2.jpg

A Bad Moms Christmas

I den julede fortsættelse til Bad Moms får de slemme mødre kamp til stregen af deres egne slemme mødre, der dukker op til højtiden.

Hvad der bør være hjerternes fest, bliver en tid opfyldt af stress og overdrevne forventninger for Amy, Kiki og Carla. Men mon ikke den gode julestemning nok skal nå at komme?

’Bad Moms 2: A Bad Moms Christmas’ er skæg og ballade til jule-guffen med stærke skuespillere i hovedrollerne i form af Mila Kunis, Kristen Bell, Christine Baranski og Susan Saradon.

'A Bad Moms Christmas' kan ses på Netflix nu.

Angelasjuleønske.jpg

Angelas juleønske

Netflixs hjertevarme ‘Angelas jul’ fra 2018 får i år en opfølger I ‘Angelas juleønske’, som igen følger den søde blåøjede pige og hendes familie op til årets store fest.

Men Angelas far arbejder langt væk i Australien, så den lille pige må udtænke en snedig plan, så hun kan få genforenet sin familie op til juleaften.

En film for de små, der sætter fokus på varme, værdier og familiehygge.

Kan ses på Netflix fra 1. december.

The Christmas Chronicles 2

The Christmas Chronicles 2

‘The Christmas Chronicles’, der introducerede Kurt Russell som julemanden, blev et julehit på Netflix – og i år har vi fået en fortsættelse med ‘The Christmas Chronicles 2’.

Filmene følger søskendeparret Kate og Teddy, der i den første film forsøger at fange julemanden på kamera.

I den nye 2’er er Kate blevet ældre og ender af mystiske omveje på Nordpolen, hvor en ond nisse har skumle planer om at aflyse julen.

’The Christmas Chronicles’ har allerede fået en stor fanbase og ligner kommende juleklassikere for hele familien.

Både The Christmas Chronicles 1 & 2 kan ses på Netflix nu.

Få Netflix med i dit Telmore Play abonnement - læs mere her.

JingleJangle.jpg

Jingle Jangle: Et magisk juleeventyr

Jul, magi og eventyr går hånd i hånd – og det er præcis også omdrejningspunktet for Netflix's nye store julefilm ’Jingle Jangle’.

Årtier efter, at en legetøjsmager er blevet snydt af sin tidligere betroede samarbejdspartner, genvækkes håbet af hans nysgerrige barnebarn – og en lejetøjsrobot ved navn Buddy.

Men en grådig skurk lurer i kulissen, klar til at overtage det sidste magiske element fra legetøjsmageren.

Tag med på et familieeventyr fyldt med hjertevarme og musik.

'Jingle Jangle' kan ses på Netflix nu.

Holidate.jpg

Holidate

Ingen jul uden kærlighed – og det er præcis, hvad den romantiske komedie ’Holidate’ tilbyder.

Jackson og Sloane er trætte af at være singler, så de beslutter sig derfor til at gå sammen som platoniske rejsepartnere i et helt år. Men undervejs opstår der ægte følelser.

Emma Roberts og Luke Bracey spiller det charmende par, der i ’Holidate’ giver dig troen på kærligheden tilbage.

'Holidate' er ude på Netflix nu.

Nuerdetjuligen.jpg

Nu er det jul… igen

Den nye Netflix-komedie ’Nu er det jul… igen’ fortæller historien om en julehadende familiefar, der bliver fanget i en tidssløjfe, som gør, at han skal gennemleve juleaften om og om og om igen.

I takt med, at han genoplever den samme dag, går det langsomt op for ham, hvad der rent faktisk betyder noget her i livet.

Den spanske film er en juleversion af komedie-klassikeren Groundhog Day, hvor en mand også er fanget i et timeloop.

Kan ses på Netflix fra den 3. december.

TheProm.jpg

The Prom

Netflixs nye storfilm ‘The Prom’ er en stjernespækket musical, der samler Meryl Streep, Nicole Kidman, James Cordon og mange flere.

‘The Prom’ handler om en teatergruppe fra Broadway, der drager til en lille konservativ by i Indiana for at støtte en kvindelig elev på den lokale high school, der gerne vil have sin kvindelige kæreste med til skolens store årsfest.

Filmen er baseret på et populært teaterstykke og er instrueret af Ryan Murphy, der tidligere har lavet den musical-serien, Glee samt populære hitserier som ’American Horror Story’, ’Pose’ og senest, Ratched.

Fra 11. december kan du synge med på Netflix.

Hjemtiljul.jpg

Hjem til jul - sæson 2

Sidste år lærte vi den norske singlepige Johanne at kende, mens hun over 24 dage jagtede en udkåren til den kommende højtid med familien, så hun kunne undgå de sædvanlige kommentarer.

’Hjem til jul’ får nu en sæson 2, hvor Johannes jagt på sin eneste ene fortsætter. Mens familie og venner falder fra hinanden omkring hende, og hun prøver at bevare troen.

Danske Ghita Nørby var med i første sæson af ’Hjem til jul’.

2.. sæson udkommer den 18. december på Netflix.

Få Netflix med i dit Telmore Play abonnement - læs mere her.

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.