Gå til hovedindhold

Filmhitlisten giver dig overblik over de mest sælgende film, du kan købe og leje, hver uge!

 

Filmhitlisten er den første officielle, ugentlige topliste for digitale film i Danmark.

Du kan således hver uge se de mest populære film på køb og leje. Tallene er baseret på købs- og lejedata fra de største digitale filmtjenester i Danmark, bl.a. Blockbuster, Viaplay, SF Anytime, Apple TV og Rakuten TV.

Læs om alle filmene herunder.

Filmhitlisten i denne uge (19. januar - 25. januar 2022):

1. Ternet Ninja 2

Animationsfilmen 'Ternet Ninja 2' er fortsættelsen Anders Matthesens publikumssucces Ternet Ninja, som er baseret på børnebogen af samme navn.

Da skurken Philip Eberfrø bliver løsladt fra det thailanske fængsel, må Aske og den ternede ninja finde en måde at fange ham på, før han slipper væk. 

Derfor rejser Aske, dukken og hele familien til Thailand, hvor et stort eventyr - og Onkel Stewart - venter. På hjemmefronten kæmper Aske samtidig med forholdet til Jessica, som måske mere er på udkig efter en "bad boy".

Ternet Ninja 2 kan ses her.

2.  No Time To Die

'No Time to Die' er den nyeste film om agent 007 aka James Bond, der som bekendt arbejder for den britiske efterretningstjeneste MI6.

Bond er her stoppet som aktiv agent, men kommer tilbage i ilden, da han kontaktes af sin gamle ven Felix Leiter fra CIA.

En videnskabsmand er blevet kidnappet, og den britiske superagent er snart på missionen. Men Bond finder ud af, at der er tale om bedrag, og snart viser en mystisk skurk sig, som er i besiddelse af avanceret våbenteknologi.

'No Time to Die' er den 25. spionfilm i serien, hvor Daniel Craig er tilbage i den ikoniske rolle for femte og sidste gang. Filmen var desuden en enorm succes i landets biografer, hvor den solgte intet mindre end på den anden side af 1 million billetter. Vildt!

No Time To Die kan ses her.

3. Spider-Man: Far From Home

Superhelte-efterfølgeren tager udgangspunkt efter begivenhederne i Avengers: Endgame, hvor Peter Parker er på sommerekskursion i Europa. Den unge superhelt får ikke lang tid til at falde til rette i de europæiske storbyer, før han kontaktes af Nick Fury.

Avengers-lederen har en opgave til Spider-Man, der kræver, at han arbejder sammen med Quentin Beck, også kendt som Mysterio - en kriger fra en anden dimension. Og superhelten får brug for sin nye makkers evner, for fjender lurer i kulissen - denne gang i form af de mystiske Elementals.

'Spider-Man: Far From Home' er forgængeren til den biografaktuelle Spider-Man: No Way Home og derfor rigtig fin lige at få set, inden turen går i bio.

Spider-Man: Far From Home kan ses her.

 

4. Margrete den første

Den danske film 'Margrete den Første' foregår i 1402, hvor en kvinde står i spidsen for en ny nordisk union mellem Sverige, Norge og Danmark.

Margrete har for første gang i årevis skabt fred i Norden, men fjenderne lurer overalt, så en stærk alliance med England står højt på dronningens ønskeliste.

Derfor forsøger hun at vie sin adoptivsøn, Kong Erik, med den engelske prinsesse. Men så dukker en mand op, hvis blotte tilstedeværelse truer Kalmarunions eksistens og de nordiske landes interne og eksterne sikkerhed.

Dronningen af dansk film, Trine Dyrholm, spiller passende titelrollen, og omkring hende finder vi stærke skuespillere fra vores nabolande som Magnus Krepper og Jakob Oftebro, mens Søren Malling og den talentfulde Morten Hee Andersen (Herrens veje) også har signifikante roller.

Margrete den første kan ses her

5. Marco effekten

Thrilleren 'Marco effekten' er en ny dansk film om politiets særlige endhed, Afdeling Q, baseret på Jussi Adler-Olsens femte bog i krimi-serien.

Tynget af en tragisk begivenhed tager vicekriminalkommissær Carl Mørck imod en ny, henlagt kriminalsag. Sammen med sin assistent Assad og sekretær Rose graver Mørck i sagen om den pædofilisigtede William Stark, der er forsvundet sporløst.

Samtidig har politiet anholdt en østeuropæisk dreng ved grænsen til Tyskland, der er i besiddelse af Starks pas. Opdagelsen kaster nyt lys over sagen, der blev afvist af politiet efter blot to uger.

Det viser sig nemlig, at der er tråde helt til toppen af den danske finansverden, men også forbindelser til københavnske kriminelle, som er ude efter den unge dreng. Carl Mørck og Assad står nu over for deres hidtil mest omfangsrige opgave.

Marco effekten kan ses her.

6. After We Fell

Mens Tessa forbereder sig på at flytte til Seattle for sit drømmejob, når Hardins jalouxi og uforudsigelige opførsel imidlertid nye højder og truer med at gøre en ende på deres intense forhold.

Parrets situation kompliceres yderligere, da Tessas far vender tilbage, og chokerende nye opdagelser om Hardins familie ser dagens lys. I sidste ende må Tessa og Hardin beslutte sig for, om deres kærlighed er værd at kæmpe for, eller om tiden er inde til at gå hver til sit.

Filmen følger efter After og After We Collided, der er blevet kaldt en teenageversion af Fifty Shades of Grey med Harry Styles' liv som udgangspunkt.

After We Fell kan ses her.

7. Skyggen i mit øje

Det danske drama 'Skyggen i mit øje' handler om bombningen af Den Franske Skole på Frederiksberg.

Den 21. marts 1945 bliver Danmark ramt af en tragedie. Det britiske Royal Air Force angriber Gestapos hovedkvarter Shellhuset i midten af København, hvor 26 danske krigsfanger er blevet placeret som levende værn af tyskerne.

Angrebet lykkedes, men da et fly styrter ned ved Den Franske Skole, får branden de efterfølgende bombefly til at tro, at deres mål er under røgskyen. 

Filmen instrueres af Ole Bornedal, der tidligere har stået bag titler som NattevagtenFri os fra det onde og Så længe jeg lever.

Skyggen i mit øje kan ses her.

8. The Matrix 4: Resurrections

Filmen 'The Matrix: Resurrections' er efterfølgeren til trilogien bestående af The MatrixThe Matrix Reloaded og The Matrix Revolutions.

I jagten på sandheden om hvorvidt hans virkelighed er konstrueret eller ej, må Mr. Anderson igen følge efter den hvide kanin.

Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss genforenes i deres ikoniske roller som Neo og Trinity.

The Matrix 4: Resurrections kan ses her

9. Eternals

Marvel-filmen 'Eternals' handler om de udødelige "De evige", som har været til stede på Jorden i tusindvis af år, hvor de både har fulgt og været med til at forme menneskehedens udvikling samt beskyttet den mod dødsensfarlige monstre, de såkaldte Deviants.

De kosmiske helte må dog i aktion igen efter adskillige år under radaren, da nye farlige Deviants truer Jordens eksistens. Heltene Sersi og Ikaris sætter sig nu for at samle alle Eternals, der ellers er spredt sig over hele kloden.

Det er første gang, vi møder de guddommelige superhelte i Marvels filmiske univers, der også tæller film som Iron ManCaptain America: The Winter Soldier og Avengers: Endgame. Mens Captain Marvel dog allerede har flirtet med de intergalatiske løjer.

Eternals kan ses her.

10. The Ice Road

Filmen 'The Ice Road' handler om is-chaufføren Mike, der sammen med et redningshold bliver kaldt på en umuligt mission for at redde en gruppe indespærrede minearbejdere.

I et kapløb imod tiden og omgivet af naturens ubarmhjertige miljø kæmper redningsholdet imod en udfordring, de aldrig have set komme. 

Liam Neeson er ofte kendt som hårdtslående actionstjerne i blandt andet Taken-filmene, men han må denne gang i kamp mod naturen som tidligere set i The Grey.

The Ice Road kan ses her

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.