Gå til hovedindhold
Sponsoreret

Hohoho, now I have a machine gun.

 

Jul er lig med film. De fleste af os elsker at koble af fra julestressen med underholdning i sofahøjde.

Og netop derfor er julens film SÅ meget mere end kravlenisser og søde fortællinger om sammenhold og gode værdier. Skal julestressen virkelig ud af systemet, skal den da springes i luften, gennemhulles af kugleregn og for alvor glemmes i latter og spænding!

Så til alle jer der mener, at julen trænger til noget yippee-ki-yay, Motherfucker-underholdning, men har brug for at blive inspireret til nye bundsolide actionfilm, kommer her vores bud på tre eksplosive retninger, du kan gå med dine filmvalg denne december.

Se mere hos Viaplay.

 

jumanji-viaplay.jpg

 

Jumanji: Welcome to the Jungle
& Jumanji: The Next Level

- Eksotisk virkelighedsflugt med masser af humor

December er kold, mørk og travl. Men i de to action-komedier ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’ og ‘Jumanji: The Next Level’ er virkeligheden skiftet ud med eksotiske himmelstrøg, opfindsomme verdener og Dwayne ”The Rock” Johnsons alt andet end juleflæskede korpus.

Jack Black og Kevin Hart spiller sammen med Dwayne Johnson og er blot nogle af karaktererne, som indgår i gaming-verdenen Jumanji. De spiller spilkarakterer, der indtages af en gruppe usikre teenagere, som suges ind i spillet.

I fortsættelsen ’The Next Level’ vender de unge mennesker tilbage (men ikke i den samme spilkarakter!) for at hente den enes bedstefar hjem og i sidste ende redde Jumanji-universet.

Se Jumanji-filmene på Viaplay her

 

gentlemen-viaplay.jpg

 

The Gentlemen

- Charmerende, britiske og glatte forbrydere

Hvis du ikke orker at se Hugh Grant danse julen ind som akavet premierminister i ’Love Actually’, så kan du toppe din julemåned op med en anden charmerende, britisk ensemble-film - bare i action-komediens tegn. ’The Gentlemen’ byder nemlig på en anderledes skurkagtig Grant-rolle over for cool navne som Matthew McConaughey, Colin Farrell og Charlie Hunnam.

Guy Ritchies underholdende og stilede omgang hvem-snyder-hvem handler om narkokongen Mickey Pearson, der vil skille sig af med sit marihuanaimperium. Den beslutning sætter gang i en lavine af humoristisk vold og spændende intriger, da samtlige af Mickeys forretningsforbindelser og fjender stiller sig i kø for at overtage stillingen som top dog.

The Gentlemen kan ses på Viaplay fra den 4. december

 

bad-boys-for-life-1.jpg

 

Bad Boys, Bad Boys II & Bad Boys For Life

- Hurtige biler og toptunet action

Har du været en slem dreng, får du ingen julegaver i år. Og hvad så, når du har attituden i orden og ræser gennem byen i de lækreste sportsbiler for at jagte inkarnerede forbrydere!

Will Smith og Martin Lawrences tre klassiske action-komedier om det umage makkerpar i Bad Boys-filmene er 100% veloplagt underholdning, når du bare ikke kan klippe-klistre flere juleguirlander.

Michael Bays legendariske ‘Bad Boys’ (1995) præsenterede verden for action-stjernen Will Smith, der sat i kontrast til den lavere, rundere og mere kiksede Martin Lawrence tog verden med storm. Efterfølgeren ’Bad Boys II’ fra 2003 fortsatte i selvsamme toptunede spor, mens action-indslagene bare blev vildere og vildere.

Spol frem til i år, hvor Bad Boys-duoen vendte tilbage i ’Bad Boys For Life’, der blev en gigantisk biografsucces verden over. 17 år efter den anden film møder vi her to ældre - men ikke nødvendigvis mere modne - mænd, der atter må slå sig sammen for at standse en skruppelløs fjende.

Se Bad Boys-filmene på Viaplay- film

 

Se dem på Viaplay

Flere actionfilm på Viaplay
Læs også

4 varme julefilm på Viaplay

Sjov, musik og romantik. (sponsoreret)

Læs mere

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.