Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Michael Bay instruerer Læs mere
2016
Action
144 min
Kan streames på
Amazon Prime SF Anytime Rakuten TV Blockbuster Viaplay Rent & Buy

Filmen '13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi' er en autentisk actionfilm om et sikkerhedskorps på seks mænd, der kæmpede for at forsvare et diplomatisk område i Libyen.

Året er 2012, datoen den 11. september, og vi er på 11-årsdagen for angrebene på World Trade Center i New York. Efter diktatoren Gadaffis fald er det nordafrikanske land endt i kaos, og en amerikansk diplomatisk delegation har til huse i et midlertidigt kompleks i Benghazi.

Pludselig står området i flammer, og bevæbnede mænd stormer komplekset for at få kontrol over bygningerne. Seks tidligere elitesoldater, der indtil nu har fungeret som sikkerhedsrådgivere, får et nødråb fra diplomaterne, og snart er de den eneste redning.

'13 Hours' er baseret på bogen '13 Hours: The Inside Account of What Really Happened in Benghazi' af Mitchell Zuckoff. Krigs-thrilleren er instrueret af Michael Bay, som skifter kæmperrobotterne fra Transformers-filmene ud med mere jordnær action i stil med instruktørens The Rock. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.