Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

2 Guns

Tyveri og dobbeltspil Læs mere
2013
Action
109 min
Kan streames på
SF Anytime Netflix Blockbuster

I action-thrilleren '2 Guns' er Trench og Stigman agenter fra forskellige specialafdelinger, der uden at kende til hinanden begge arbejder undercover for at infiltrere det samme narkokartel.

Hver især tror de, at den anden blot er hyret muskelkraft og havner derfor sammen i et bankrøveri, hvor de ganske uvidende kommer til at stjæle 50 mio. dollars fra CIA.

Efter røveriet afsløres de to alfahanners sande identiter, og Trench og Stigman beslutter derfor at flygte sammen fra en klynge af både underverdenens hårdeste kriminelle og agenturets bedste folk.

Denzel Washington (Flight) og Mark Wahlberg (Ted) spiller det umage par i action-thrilleren '2 Guns', der er baseret på en tegneserie af Steven Grant, som også har arbejdet med tegneserieversionerne af 'The Hulk' og 'The Avengers'. 

'2 Guns' instrueres af Baltasar Kormákur, der er født og opvokset i Island, men har allerede et solidt fodfæste i Hollywood med bl.a. Mark Wahlberg-filmen ’Contraband’ (2012) på CV'et. I denne måned er Kormákur også aktuel med det islandske drama Dybet.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.