Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

21 Jump Street

Undercover på skolebænken Læs mere
2012
Komedie
109 min

'21 Jump Street' er en filmatisering af 80er tv-serien af samme navn (på dansk: 'De unge strissere') med bl.a. Johnny Depp.

Schmidt (Jonah Hill) og Jenko (Channing Tatum) var vidt forskellige typer i high school og færdes absolut ikke i de samme kredse. Da de nogle år senere mødes på politiskolen, ender de som bedste venner.

Deres første anholdelse går ikke helt som planlagt, og som konsekvens bliver de sendt tilbage til livet i high school som undercoverbetjente.

Deres mission bliver at infiltrere skolens handel med et nyt og farligt stof, men deres gensyn med skoletiden er en blandet oplevelse for de to venner, der indtager uvante roller. Schmidt får chancen for at være en af de populære, mens Jenko hænger ud med nørderne. Og samtidig har de jo en narko-ring, de skal infiltrere.

Jonah Hill og Channing Tatum har, udover at spille de to hovedroller i '21 Jump Street', været med til at hhv. at skrive manuskriptet og producere filmen. Instruktørerne Phil Lord og Chris Millers har tidligere stået bag animationsfilmen ’Det regner med frikadeller’ (2009).

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere actionfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.