Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

27 Dresses

Romantisk bryllups-komedie med Katherine Heigl (Knocked Up) Læs mere
2008
Komedie
111 min

I '27 Dresses' (27 bryllupper) leder Jane (Katherine Heigl) stadig efter sit livs kærlighed efter at have været brudepige ved 27 bryllupper.

Jane har hele livet været en håbløs og uselvisk romantiker, der altid har gjort alt for at glæde andre. Den evige brudepige, som endnu ikke selv har fået lov til at stå foran alteret og give sit ja til sit livs udkårne.

Hele hendes liv har drejet sig om at gøre andre tilfredse – og hun har hele 27 brudepige-kjoler i skabet som bevis! En aften lykkes det hende at være brudepige ved hele to bryllupsfester på en gang. I begyndelsen går det fint - lige indtil hun i sin iver for at gribe brudebuketten bliver væltet omkuld.

Heldigvis er journalisten Kevin også med til samme bryllup. Han hjælper Jane på benene, og de falder hurtigt i snak. Da Kevin finder ud af, at Jane nærmest er besat af bryllupper, får han en ide. Han vil skrive en artikel om hende. Men desværre for Jane deler han ikke hendes bryllupsbegejstring – tværtimod.

Men der venter Jane en langt større udfordring…

'27 Dresses' er et must, hvis man er til romantiske komedier.

Rating star
4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.