Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Abernes planet: Opgøret

Arternes overlevelse Læs mere
2017
Action
140 min
Kan streames på
Google Play Blockbuster SF Anytime iTunes Rakuten TV Disney+

I filmen 'Abernes planet: Opgøret' vender Caesar tilbage, og sammen med de andre aber bliver han tvunget ud i en dødbringende konflikt med en gruppe bevæbnede mennesker, der er under ledelsen af den nådesløse Oberst.

Aberne lider stort tab, og den intelligente chimpanse må nu påbegynde en indre kamp med sine instinkter for at skabe retfærdighed for sine artsfæller. Krigen om planetens fremtid er startet!

'Abernes planet: Opgøret' er det tredje kapitel i den genstartede science fiction-filmserie. Sammen med Abernes planet: Oprindelsen og Abernes planet: Revolutionen udgør 'Opgøret' en trilogi af prequels, der fortæller forhistorien til den klassiske Charlton Heston-film fra 1968.

Motion capture-mesteren Andy Serkis, der blev verdensberømt for sin præstation som Gollum i Ringenes Herre-filmene, spiller igen Caesar, der næppe kan karakteriseres som andet end den mest imponerende, animerede abe i filmhistorien.

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.