Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Accountant

Drabelig revisor Læs mere
2016
Action
128 min
Kan streames på
Google Play SF Anytime Rakuten TV Blockbuster HBO Max

Thrilleren 'The Accountant' handler om Christian Wolff, der lever et dobbeltliv. Den autistiske mand arbejder som revisor for et mindre firma, men i virkeligheden er det et dække for hans noget farligere freelancejob.

Wolff er nemlig bogholder for nogle af mafiaens mest hårdkogte gangstere og forbryderorganisationer. Presset på ham stiger, da regeringens afdeling for økonomisk kriminalitet kommer på sporet af det ulovlige arbejde, så for at virke mere troværdig, tager han en legitim kunde.

Valget falder på en robotvirksomhed, hvor regnskabsmedarbejderen Dana har opdaget en kostbar fejl. Da Wolff dykker ned i tallene, begynder der at tegne sig et overraskende billede, og snart bliver folk omkring ham myrdet. 

Ben Affleck har erfaring med at portrættere karakterer med dobbeltliv, og han har spillet både Daredevil og Batman. Wolff er dog ingen superhelt, men derimod en dygtig og socialt akavet revisor med kamptræning.

'The Accountant' er instrueret af Gavin O'Connor, der stod bag den roste Warrior, som dog ikke fik premiere i de danske biografer, og vi skal tilbage til Pride and Glory i 2009 for at finde den seneste af hans film herhjemme. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.